Λασπολογία από Μ. του Ιεχωβά εναντίον του antiairetikos.blogspot.com

Το τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες θλιβερών γεγονότων, που αν μη τι άλλο, δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας εκ μέρους της Σκοπιάς και των οπαδών της. Και όλα αυτά με αποκλειστικό σκοπό την απόκρυψη της αλήθειας. Έτσι πριν λίγο καιρό, έγινε από τον νομικό εκπρόσωπο της Εταιρίας «Σκοπιά» στην Ελλάδα, η απόπειρα φίμωσης του rwssel.pblogs.gr, το οποίο ξεσκέπαζε τα ψεύδη και τις «βρωμιές» της Σκοπιάς.
Μια αλήθεια που πονάει όχι μόνο την ίδια την Σκοπιά, αλλά και τα μέλη της, τους ΜτΙ, που ακριβώς επειδή δεν μπορούν να την αντέξουν, καταφεύγουν στην μέθοδο του «γκαιμπελισμού», δηλαδή στη συκοφάντηση και τη λασπολογία.
Ένα τέτοιο γεγονός συνέβη μεταξύ ενός ΜτΙ και του Αντιαιρετικού. Τα γεγονότα έχουν ως εξής.
Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε το άρθρο «Η τριαδολογία και η περί δύο φύσεων διδασκαλία του Ιππολύτου Ρώμης». Όπως συνέβη και με τα άλλα άρθρα μας ξεκίνησε αμέσως διάλογος με ΜτΙ, αρκετά ενδιαφέρον οφείλουμε να ομολογήσουμε. Κύριος εκφραστής του διαλόγου από τη μεριά των ΜτΙ ήταν κάποιος ονόματι Π. Παπαδόπουλος (πιθανόν ψευδώνυμο).
Αφού ανταλλάχθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα σχόλια, όπως είπαμε, έτυχε την 10ην Μαΐου και περί ώρας 8.50 μ.μ., να αναρτήσουμε σχόλιο το οποίο αφαιρούσε όλα τα διαλεκτικά όπλα από τον ΜτΙ και τον άφηνε παντελώς «γυμνό».
Αυτό φάνηκε από το εξής. Ο συγκεκριμένος ΜτΙ, όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει στην επιχειρηματολογία μας, αλλά θέλοντας να σώσει τα προσχήματα, από τη δεινή διαλεκτική ήττα του, άρχισε τη λασπολογία και τη συκοφαντία.
Κατ’ αρχάς, μας κατηγόρησε πως την απάντησή μας την είχαμε πάρει από την ιστοσελίδα της ΟΟΔΕ (Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας) και όταν του αποδείξαμε πως όλα αυτά βρίσκονται στην φαντασία του, έφτασε στο άκρο άωτο της λασπολογίας.
Υποστήριξε, πως ο pilotos 91, ιδιοκτήτης του ierapostoli.wordpress.com, «κατέβασε» το άρθρο μας «Η τριαδολογία και η περί δύο φύσεων διδασκαλία του Ιππολύτου Ρώμης» από την ιστοσελίδα του, γιατί πιθανόν διαπίστωσε, πως δεν έστεκε η επιχειρηματολογία μας, επειδή είχε «συντριβεί» και αναιρεθεί από τον ΜτΙ Π. Παπαδόπουλο!!

Ορίστε και το σχετικό σχόλιο:

«Ο/Η Π.Π. άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η τριαδολογία και η περί δύο φύσεων διδασκαλία του...

": Α και κάτι άλλο. Παρατήρησα ότι ο Pilotos έσβησε την ανάρτηση του άρθρου σου για τον Ιππόλυτο;Γιατί άραγε;Μήπως είδε από τη συζήτηση εδώ ότι το άρθρο τελικά είναι φιάσκο και προτίμησε να μη δώσει και σε άλλους την ευκαιρία να το αντιληφθούν;

Ανάρτηση από τον/τη Π.Π. στο ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ τη 11 Μάϊος 2009 11:57 πμ».

Και αναρωτιόμαστε. Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ευτελισμός του ανθρώπου και η προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας, μέσα από την λασπολογία και την κατασπίλωση του άλλου;

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όλα αυτά συνέβησαν στην φαντασία του «λασπολόγου» και συκοφάντη ΜτΙ, Π. Παπαδόπουλου. Επειδή το συγκεκριμένο άρθρο, για το οποίο – ειρήσθω εν παρόδω – ούτε καν γνωρίζαμε πως είχε «ανηρτηθεί» από τον pilotos 91, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ!!!!!

Αλλά και να είχε «κατέβει», πάλι αυτό δεν θα σήμαινε τίποτα, γιατί, το τι θα αναρτήσει κάποιος και το τι θα «κατεβάσει», εναπόκειται στον ιδιοκτήτη της εκάστοτε ιστοσελίδας και εμάς φυσικά δεν μας πέφτει κανένας λόγος.

Τα αναφέραμε όλα αυτά, όχι μόνο προς γνώση και ενημέρωση του κοινού, για τις πρακτικές της Εταιρείας «Σκοπιά» και των οπαδών της, αλλά και για να αποδείξουμε πως έχουμε να κάνουμε με αδίστακτα άτομα, που κάνουν το παν, για να αποκρύψουν την αλήθεια, ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει μεθόδους «λασπολογίας» και συκοφάντησης του άλλου.

0 Comments:

Post a Comment